- o ceasca plina de tarate din grau
- o ceasca plina cu malai
- drojdie de bere (cat o nuca aproximativ )
- sucul de la 1 lamaie
- o sfecla rosie mare care a fost trecuta pe razatoare
- 9 catei de usturoiu care au fost tocati marunt
- o ceasca plina de flori de galbenele care au fost uscate
- leustean (1 legatura )
- patrunjel ( 1 legatura )
- marar ( 1 legatura )
- menta ( 1 legatura )
Peste toate acestea se va pune apa in asa fel incat borcanul sa fie umplut pana la 5-7 cm de gura de intrare.
Se vor lasa la fermentat intr-un loc ferit de razele soarelui timp de 10 zile .
Lichidul obtinut va fi strecurat, urmand ca dupa aceea sa fie consumate cate 2 cesti pline dupa mese, in fiecare zi .
Remediu publicat in " Leacuri de Sanatate Volumul 1 , A-B Formula AS"