BENEFICII
- ginkgo susţine microcirculaţia sistemului vascular, ajută la menținerea memoriei odată cu înaintarea în vârstă și la păstrarea funcției cognitive, de asemenea, susţine un bun echilibru mental și prezintă proprietăţi antioxidante
- păducelul susţine sănătatea sistemului vascular şi circulaţia
- sulfina este folosită în mod tradițional pentru circulația sângelui în capilare
- rozmarinul conține antioxidanți naturali și în plus, vă ajută să vă simțiți mai energici.
ACTIUNE
- Antioxidant
- Circulație cerebrală și memorie
INGREDIENTE
Frunze de Ginkgo biloba (Ginkgo folium) 70%, frunze şi flori de păducel (Crataegi folium cum flore), sulfină (Meliloti herba), frunze de rozmarin (Rosmarini folium), 10% ulei esenţial de lămâie (Citri aetheroleum).
ADMINISTRARE
Se beau 2-3 căni cu ceai pe zi, între mese.
Durata unei cure este de 3 luni.
Cura se poate repeta după o pauză de o lună
PREPARARE
Peste o linguriţă amestec de plante se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară
ATENTIONARI
Nu se administrează la copii sub 14 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
Prudenţă la asocierea cu medicamente anticoagulante
Sarcină şi alăptare : Acest ceai nu este indicat femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează.
Efecte secundare şi interacţiuni : La dozele recomandate nu au fost semnalate incompatibilităţi cu medicamentele şi nici efecte secundare.
Asocieri recomandate: Pentru îmbunătăţirea circulaţiei sângelui puteţi asocia ceaiul Circulaţie Cerebrală-N131/N141 cu capsule Circulaţie Cerebrală şi Memorie-N132, capsule Gingko biloba Forte-N142, capsule Aterostop-C43 şi capsule Antioxidant-Antiaging-M117.
Sfaturi practice de dietă şi stil de viaţă: Pentru a menţine sănătatea vaselor de sânge reduceţi cât mai mult posibil consumul de grăsimi saturate şi grăsimi „trans” (untură, unt, margarină, ouă, brânzeturi grase, carne grasă, mezeluri), dulciuri şi produse de patiserie.
Puteţi consuma în cantităţi moderate grăsimi nesaturate din uleiuri vegetale presate la rece (măsline, floarea soarelui, şofran, porumb, soia, in, rapiţă, cânepă, dovleac), precum şi nuci, alune, migdale, caju, fistic, seminţe de floarea soarelui şi de dovleac neprăjite.
Vă va ajuta consumul alimentelor bogate în fibre: cereale integrale, fulgi de cereale, tărâţe de ovăz, leguminoase (fasole, linte, năut, soia), ciuperci, fructe, legume.
În acelaşi timp, este important să stimulaţi eliminarea deşeurilor metabolice şi a toxinelor şi de aceea este bine să consumaţi zilnic cel puţin 2 litri de lichide (apă, ceai).
CONDITII DE PASTRARE
la loc uscat și la temperatura mediului ambient
PREZENTARE
50 g
PRODUCATOR
Fares