Fares Ceai de Anghinare (Frunze) 50 g, punga, D112, Fares

7,29 Lei
Stoc Limitat

Durata de livrare: 24 - 48 Ore

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: C148 Ai nevoie de ajutor? 0753929844
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
  BENEFICII

- contribuie la un nivel normal al lipidelor în sânge;
- susţine scăderea în greutate;
- susţine sănătatea ficatului;
- sprijin pentru detoxifiere;
- ajută la susținerea digestiei şi la fluxul sucurilor digestive;
- susţine sănătate intestinală (senzație de balonare, flatulență);

  ACTIUNE

- Artere sănătoase
- Colesterol
- Digestie optimă
- Ficat
- Vezică biliară

  INGREDIENTE

Frunzele plantei Cynara scolymus L., fam. Asteraceae, care conţin cinarină, polifenoli, acid clorogenic, flavone, substanţe amare, săruri de potasiu şi magneziu, tanin.

Cercetatorii au stabilit  că anghinarea posedă proprietăţi diuretice, coleretice, hipocolesterolemiante, hipolipemiante şi hepatostimulatoare.

Anghinarea este cunoscută pentru gustul ei amar, care este atribuit în mare unui compus numit cinarină, considerată unuil din principiile biologic active cele mai importante ale anghinarei.

Alte principii active importante sunt flavonoidele, lactonele sescviterpenice, polifenolii şi acizii cafeoilquinici.

În anii 1970 oamenii de ştiinţă europeni au arătat prima dată abilitatea cinarinei de a reduce colesterolul la oameni.

Unul din cele mai recente studii, publicat în anul 2000, a utilizat un extract din frunzele de anghinare standardizat în cinarină a stabilit efectul hipocolesterolemiant al acestuia.

Proprietăţile hepatoprotectoare şi detoxifiante ale ficatului au intrat în atenţia cercetătorilor în 1966, când s-a realizat un studiu care susţine efectele hepatoregeneratoare la şobolani.

Un studiu realizat în 1987 care s-a concentrat asupra efectelor pe celulelor hepatice de şobolan supuse acţiunii nocive a unor substanţe chimice, a găsit că cinarina şi acizii cafeici au efecte hepatoprotectoare semnificative.

Utilizarea modernă a anghinarei se concentrează pe utilitatea sa în tratamentul hiperlipidemiei, hipercolesterolemiei, dispepsiei şi afecţiunilor care necesită o creştere a colerezei.


 CONDITII DE PASTRARE

la loc uscat și la temperatura mediului ambient


 ADMINISTRARE

Se beau 2-3 căni cu ceai pe zi între mese.

A nu se administra continuu o perioadă mai lungă de 3 luni.

Dacă aveţi în continuare nevoie de acest ceai, puteţi relua administrarea după o pauză de o lună.


 PREPARARE

Peste o linguriţă plantă se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară.


 ATENTIONARI

Nu se administrează în obstrucţie biliară, insuficienţă hepatică gravă, sarcină, alăptare şi în caz de hipersensibilitate la această plantă.


 PREZENTARE 

50 g


 PRODUCATOR 

Fares

Scrie un review


Suport clienti 8:00 - 20:00

0753929844 contact@vitasana.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!