Ulei de Cocos pentru Uz Cosmetic 200g/220ml

Niavis
-11%
24,70 Lei 22,00 Lei
In stoc

Durata de livrare: 24 - 48 Ore

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: NIA127 Ai nevoie de ajutor? 0753929844
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Uleiul de cocos este un ulei foarte nutritiv, ce se obtine din continutul nucilor de cocos, ajunse la maturitate.

Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in industria cosmetica  datorita numeroaselor sale proprietati nutritive (Vitamina-E, vitamina K si minerale, cum ar fi de Fier ) si datorita continutului ridicat de grasimi saturate (acidul lauric). Uleiul de cocos se prezinta sub forma solida, iar la temperatura camerei sau la caldura se lichefiaza. 

Uleiul de cocos Niavis este obtinut prin metode traditionale prin presare la rece. Acesta nu este procesat in niciun fel, astfel încât, dacă constatati mici impuritati, acestea sunt absolut normale, provenind de la nuca de cocos.

Proprietăți și beneficii

  • 100% NATURAL 
  • FARA PARABENI
  • NON - GMO
  • PRESAT LA RECE
  • FAIR TRADE

Uleiul de cocos are numeroase proprietăți nutritive (Vitamina-E, vitamina K și minerale, cum ar fi Fier), este stabil termic, lent în oxidare, rezistent la rancezire, avand o durată de valabilitate destul de mare, de pana la cativa ani.

Ingrediente:

100% ulei de cocos  extra virgin, obținut prin presare la rece

Tara de provenienta: Filipine

 

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 8:00 - 17:00

0753929844 contact@vitasana.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!